På tide med en oppdatering.

Her går det i ett for tiden. Det nærmer seg advent og jul, og som vanlig begynner panikken å gripe meg :-) Klarer jeg å bli ferdig med alt jeg vil gjøre i tide? Det begynner å bli travelt på jobben også. Og jeg vet at når desember kommer blir det lengre dager på jobb i tillegg til søndagsjobbing = mindre tid til å strikke :-)
Men forløbig ligger jeg bra an i løypa. Er ferdig med bolen på kåpen jeg skal gi til min niese til jul. Har også begynt på ermene.  Så denne regner jeg med blir ferdig i løpet av uken.

k?pe i funny

Og her er mine første sokker! Er litt stolt. Trodde aldri jeg skulle strikke sokker, for det var kjedelig. Punktum.
Men alt dette nye, gøye flerfargete garnet som finnes rundt omkring gjør jo at dette blir gøy. Så dette blir ikke det siste paret jeg strikker. Disse har jeg strikket i Fabel fra garnstudio og skal bli julegave.

Sokker i brun fabel

Det var alt for denne gang. Skal prøve å legge ut bilder etter hvert som jeg blir ferdig.

4 kommentarer

Siw

08.des.2007 kl.23:53

Grattis med de flotte sokkene du har strikket. Jeg er ikke overrasket over at du kan dette også ;)

God helg!

Monica Therese

12.des.2007 kl.23:45

Hei hei Fjompen!! Du er effektiv som få,tviler ikke på at det blir en happy niese på julaften =) Jeg var dessverre på jobb forrige strikke kafe,men blir gjerne med neste gang om jeg har fri =)
Ha en fortsatt fin advents tid!!

Kjersti G.

22.des.2007 kl.23:46

Flotte produkter.

Jeg ønsker deg en god jul og et godt nytt hobbyår.

Monica Therese

23.des.2007 kl.23:46

Hei hei Fjompen!! Her kommer en liten julehilsen fra meg med ønske om en fin og fredelig julefeiring =) Juleklem fra meg =)

Skriv en ny kommentar

hits