Litt av hvert

Har gjort ferdig mye den siste tiden, men har vært ganske treg med å ta bilder. Og det å blogge har vært et tiltak :)

Egentlig ganske utrolig, for jeg har gledet meg til å vise dere det jeg har laget.  

Først en topp jeg har heklet. Inspirasjonen til denne fikk jeg i begynnelsen av juni da min søster og jeg var i by`n. Vi var innom en klesbutikk i strandgaten, og der fant hun en topp som hun synes var veldig fin.
Joda, det var en flott heklet topp, men siden jeg både hekler og strikker selv, så bruker ikke jeg mye penger på ferdigstrikkete ting.
Jeg så litt nøyere på toppen, og hvisker til min søster "jeg kan sikkert lage en slik til deg for halve prisen". Da ler hun og viser meg prislappen. Jeg holdt på å besvime. Prisen var 1290,-

Jeg klarte jo ikke å glemme denne toppen, og da jeg kom hjem begynte jeg å søke etter oppskrifter på nettet. Og jeg fant først denne. Den lignet på den toppen vi hadde sett på, men jeg likte ikke mønsteret noe særlig. Så fant jeg  denne. Og tenkte at jeg kan mikse litt og lage min egen vri på disse. som sagt så gjordt :)

Nå hadde ikke jeg så lyst til å hekle en lett sommertopp i tykt bommulsgarn, så jeg fant frem 3 nøster med baby bomull, heklenål nr 3 og kalkulator :) Her måtte det regnes om :)

Og resultatet ser dere her

heklet topp

Bak ser den slik ut

heklet topp bak

Jeg har sydd i to knapper til selene. Slik at hun kan velge om hun vil ha selene slik som bildet viser, eller knyte dem i nakken.

heklet topp bak knapperjpg

Min søster fikk toppen i dag som en del av en forsinket bursdagsgave. Hun har ikke prøvd den på, så jeg vet ikke om den passer ennå. Eller om jeg må gjøre noen rettelser.

Det andre som lå i pakken hennes var disse knestrømpene. Her fotografert på mine føtter :)

knestrmper tofutsies2

knestrmper tofutsies1

Strikket i Tofutsies på pinner nr 2,5. Mønsteret har jeg funnet i en bok jeg lånte på biblioteket, og har selvfølgelig glemt hva den heter.

Enkelt mønster, men pinner 2,5 holdt på å ta knekken på meg underveis. Blir nok helst sokker i dette garnet heretter.

Innimellom dette har det vært greit å koble av med noen enkle Bluberry Waffles

bluberry waffle socks 1

Strikket i Fabel på pinner nr 3.

Vel, det var alt for denne gang. Nyt sommeren alle som kan. Jeg gjør det ihvertfall, helst i skyggen med et strikketøy :)

3 kommentarer

Matja

28.jul.2008 kl.09:47

Så mye fint du har laget.Den hekla toppen er bare rålekker.Tenker din søster ble fornøyd.Beundrer tempoet din i denne varmen.Her går det heller tregt.Har ikke prøvd meg på engelske oppskrifter,men Mary Jane slippersene var kjempefine.Veldig fristende.Ha en kreativ uke:)

mayeliz

04.aug.2008 kl.21:49

Fy søren så mye fint du har laget :-)
Den toppen var kjempelekker, og sokkene i fabel hadde nyedelige farger

janne

08.aug.2008 kl.22:52

åhhhhhhh gud denne var nyyyydelig. jeg falt helt for denne toppen...
gud du er flink da, skulle ønske jeg var like talentfull som deg
ha en fin helg videre, kommer til å titte innom her oftere :O)

Skriv en ny kommentar

hits